Menu

Gebruikersnaam: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten? Aanmelden

Verstuur SMS online naar uw cliƫnten
Meer infoApoSearches: kant-en-klare searches in het AIS

 

Wat zijn ApoSearches?
In de verschillende ApotheekInformatieSystemen kunnen voorgeprogrammeerde selecties worden gedraaid. Voor Aposys en Mira zijn deze selecties eenvoudig uit te wisselen. In Aposys vindt u deze rapporten onder 'eigen rapporten' en in Mira onder 'maatwerkrapporten'.

Met deze rapporten kunnen eenvoudig patiënten geselecteerd. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een selectie van patiënten die wel opiaten gebruiken, maar geen laxantia. Of patiënten die een ulcus hebben gehad, een NSAID gebruiken, maar geen maagbescherming krijgen.


Wie kan de ApoSearches gebruiken?
Alleen in ApotheekInformatieSystemen die gebruik maken van een open-database structuur kunnen de rapporten gebruikt worden. Dit zijn Mira en Aposys. Op dit moment bieden wij alleen rapporten voor Mira-gebruikers aan.
Niet in elke Mira-systeem kunnen de maatwerkrapporten worden gebruikt. Gebruikt u Mira en wilt u weten of uw systeem geschikt is voor het gebruik van maatwerkrapporten? Klik dan in het linkermenu op 'Instructie-Mira'.

Wat zijn de kosten?
Een aantal searches kunt u gratis downloaden. Klik in het linkermenu op het ApotheekInformatieSysteem dat u gebruikt. Andere searches kunnen wij op aanvraag toesturen.

Welke searches zijn beschikbaar?
Via uw AIS in het linkermenu ziet u een overzicht van de reedsbeschikbare searches. Indien gewenst kunnen wij een search voor ontwerpen of aanpassen naar uw situatie.