Menu

Username: Password: Wachtwoord vergeten? Aanmelden

Verstuur SMS online naar uw cliƫnten
Meer infoHome

Welkom op de site van ApoSolutions.

ApoSolutions is een jong bedrijf dat actief wil bijdragen aan verbetering van de farmaceutische patiëntenzorg door het  ontwikkelen van producten en diensten voor apotheken.

SMS-diensten

Met de SMS-Service kunt u als apotheker eenvoudig een sms versturen naar een client. Bijvoorbeeld wanneer een recept klaar ligt om afgehaald te worden. De software werkt geheel online en kan gebruikt worden op ieder werkstation met een internet aansluiting. U hoeft dus geen extra software te installeren. Klik hier voor meer informatie.

MRTSearch voor Mira en Aposys

Selecties direct in uw ApotheekInformatieSysteem met actuele informatie. 
Ter ondersteuning van medicatie reviews, bieden wij searches aan voor Mira en Aposys. Hiermee kunnen niet alleen patienten worden geselecteerd die veel geneesmiddelen gebruiken, maar krijgt u meteen per patient een aantal aandachtspunten te zien. Hierbij zijn ondermeer opgenomen: NSAID-gebruik zonder maagbescherming, chronisch corticosteroid gebruik zonder bisfosfonaat, gebruik van coxibs door patienten met mogelijk hartfalen. Kijk voor meer informatie in het linker menu onder 'Polyfarmacie'.

Klik in het linker menu voor meer informatie of neem contact op via het contactformulier.

MedicatieReviewTool
Gebruiksvriendelijke software ter ondersteuning van het proces van medicatie reviews.
Apothekers kunnen een belangrijke rol spelen bij periodieke evaluatie van het geneesmiddelgebruik van een patiënt.
Om dit op een gestructureerde en professionele manier uit te kunnen voeren hebben wij de MedicatieReviewTool (MRT) ontwikkeld.
Met deze applicatie kan een zorgverlener snel en efficiënt een periodieke evaluatie van geneesmiddelgebruik vastleggen en volgen in de tijd. Voor meer informatie neem contact op met Service Apotheek, info@serviceapotheek.nl of www.serviceapotheek.nl


Marcel Kooy, apotheker